Een monoglyceride van caprylzuur dat wordt gebruikt als emolliënt, co-emulgator en antimicrobiële conserveermiddelbooster die de huid verzorgt en het behoud ondersteunt in cosmetische en natuurlijke persoonlijke verzorgingsformuleringen.
Volledige specificatie
- Molecuulformule
- C11H22O4
- Kwaliteiten
- cosmeticcosmetic gradefood grade
- Verpakking
- 25 kg plastic drum · 200 kg steel drum
- Synoniemen
- glyceryl caprylate · glyceryl monocaprylate · glycerol monocaprylate · monocaprylin · 26402-26-6
- Uiterlijk
- Witte tot lichtgele zachte wasachtige vaste stof of vloeistof
Compliance & regelgeving
Regio: EU — Chemotto S.r.l., Milano
- REACH-aligned supply
- CLP-labelled
- Cosmetics Regulation 1223/2009
REACH REACHRegistration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals — the EU chemicals regulation (EC 1907/2006). CLP CLPClassification, Labelling and Packaging — the EU regulation (EC 1272/2008) for hazard communication. SVHC SVHCSubstance of Very High Concern — flagged on the REACH Candidate List for possible authorisation or restriction.
Gerelateerde producten
Oppervlakteactieve stoffen Alkyldimethylamineoxide 70592-80-2 Openen Oppervlakteactieve stoffen Alkyletherfosfaat 39464-66-9 Openen Oppervlakteactieve stoffen C8-14 Alkylpolyglucoside (APG) 132778-08-6 Openen Oppervlakteactieve stoffen Ammonium Laureth Sulfate (ALES) 32612-48-9 Openen Oppervlakteactieve stoffen Ammonium Lauryl Sulfate (ALS) 2235-54-3 Openen Additieven Beheenzuur 112-85-6 Openen