Nasycony emolient ceniony za lekkie, nie pozostawiające tłustego filmu uczucie i stabilność oksydacyjną, stosowany jako środek kondycjonujący i nawilżający skórę w kosmetykach i preparatach do pielęgnacji ciała.

Pełna specyfikacja

Wzór cząsteczkowy
C30H62
Gatunki
sugarcane-derivedcosmeticplant-derivedolive-derivedcosmetic grade
Opakowanie
200 kg steel drum · 1000 kg IBC · ISO tank
Synonimy
squalane · perhydrosqualene · dodecahydrosqualene · 2,6,10,15,19,23-hexamethyltetracosane · 111-01-3
Wygląd
Przezroczysta bezbarwna oleista ciecz

Zgodność i przepisy

Region: EU — Chemotto S.r.l., Milano

  • REACH-aligned supply
  • CLP-labelled
  • Cosmetics Regulation 1223/2009

Produkty powiązane

Poproś o wycenę

Poproś o wycenę

Kontakt

Utwórz zapytanie

Napisz, czego potrzebujesz — odpowiemy z ceną i czasem dostawy, zwykle w ciągu kilku godzin.

Twoje dane

Podaj swoje imię i nazwisko.

Podaj swoją firmę.

Podaj prawidłowy e-mail.

Produkty (opcjonalnie)

Dodaj co najmniej jeden produkt. Ilość jest wymagana; klasa i opakowanie są opcjonalne.

Produkt 1

Wybrano:

Wybierz produkt z listy.

Podaj ilość.

Dostawa

Wybierz swój kraj.

Bez ceny, bez konta, bez koszyka — po prostu szybka, ludzka odpowiedź.

Wyślij zapytanie