Cilt bakımı, güneş bakımı ve renkli kozmetik formülasyonlarında kaymayı ve yayılabilirliği arttıran; cilt onarıcı ajan ve pigment ıslatma ortamı olarak kullanılan, hafif, kuru his veren bir emoliyan esterdir.
Tam teknik özellikler
- Molekül formülü
- C24H48O2
- Saflık dereceleri
- cosmetic
- Ambalaj
- 175 kg steel drum · 850 kg IBC
- Eş anlamlılar
- ethylhexyl palmitate · octyl palmitate · 2-ethylhexyl hexadecanoate · 2-ethylhexyl palmitate · 29806-73-3
- Görünüm
- Berrak renksiz sıvı
Uyum ve mevzuat
Bölge: TR — Chemotto Kimya Ltd. Şti., İstanbul
- KKDİK-uyumlu tedarik
- SEA etiketli
KKDİK KKDİKKimyasalların Kaydı, Değerlendirilmesi, İzni ve Kısıtlanması — Türkiye’nin kimyasallar yönetmeliği. SEA SEAMaddelerin ve Karışımların Sınıflandırılması, Etiketlenmesi ve Ambalajlanması — Türkiye’nin tehlike iletişimi yönetmeliği. GBF GBFGüvenlik Bilgi Formu — kimyasalın güvenli kullanımına dair teknik doküman (SDS).
İlgili ürünler
Yüzey Aktif Maddeler Alkil Dimetil Amin Oksit 70592-80-2 Aç Yüzey Aktif Maddeler Alkil Eter Fosfat 39464-66-9 Aç Yüzey Aktif Maddeler C8-14 Alkil Poliglukozit (APG) 132778-08-6 Aç Yüzey Aktif Maddeler Ammonium Laureth Sulfate (ALES) 32612-48-9 Aç Yüzey Aktif Maddeler Ammonium Lauryl Sulfate (ALS) 2235-54-3 Aç Katkı Maddeleri Behenik Asit 112-85-6 Aç