Kozmetik serumlarda C ve E vitaminleri gibi diğer antioksidanları stabilize eden ve güçlendiren bir antioksidan aktif olarak, ve farmasötik formülasyonlarda fonksiyonel bir içerik olarak kullanılan bitki türevli bir hidroksisinnamik asittir.

Tam teknik özellikler

Molekül formülü
C10H10O4
Saflık dereceleri
cosmeticpharmacosmetic gradenatural (plant derived)
Ambalaj
1 kg foil bag · 25 kg fibre drum
Eş anlamlılar
ferulic acid · trans-ferulic acid · 4-hydroxy-3-methoxycinnamic acid · (E)-ferulic acid · 1135-24-6
Görünüm
Beyaz ila açık sarı kristal toz

Uyum ve mevzuat

Bölge: TR — Chemotto Kimya Ltd. Şti., İstanbul

  • KKDİK-uyumlu tedarik
  • SEA etiketli

İlgili ürünler

Teklif alın

Teklif Al

İletişim

Çözüm talebi oluştur

Neye ihtiyacınız olduğunu söyleyin — fiyat ve teslim süresiyle, genellikle saatler içinde dönüş yapalım.

Bilgileriniz

Ad soyadınızı girin.

Şirketinizi girin.

Geçerli bir e-posta girin.

Ürünler (opsiyonel)

En az bir ürün ekleyin. Miktar zorunludur; grade ve ambalaj opsiyoneldir.

Ürün 1

Seçili:

Listeden bir ürün seçin.

Bir miktar girin.

Teslimat

Ülkenizi seçin.

Fiyat yok, hesap yok, sepet yok — sadece hızlı ve insani bir yanıt.