Nemlendirici ve cilt ile saç bakım maddesi olarak kullanılan bir provitamin B5 türevi. Kozmetik ve farmasötik formülasyonlarda nem tutulmasını, yumuşaklığı, elastikiyeti ve taranabilirliği artırır.
Tam teknik özellikler
- Molekül formülü
- C9H19NO4
- Saflık dereceleri
- D-panthenol (liquid)DL-panthenolpanthenol powdercosmetic/USPpharma grade (USP/Ph. Eur.)cosmetic grade75% aqueous solutionDL-Panthenol (powder)
- Ambalaj
- 25 kg plastic drum · 20 kg carton (powder)
- Eş anlamlılar
- panthenol · dexpanthenol · D-panthenol · provitamin B5 · pantothenol · 81-13-0 · d panthenol
- Görünüm
- Berrak, oldukça viskoz sıvı veya beyaz kristal toz
Uyum ve mevzuat
Bölge: TR — Chemotto Kimya Ltd. Şti., İstanbul
- KKDİK-uyumlu tedarik
- SEA etiketli
KKDİK KKDİKKimyasalların Kaydı, Değerlendirilmesi, İzni ve Kısıtlanması — Türkiye’nin kimyasallar yönetmeliği. SEA SEAMaddelerin ve Karışımların Sınıflandırılması, Etiketlenmesi ve Ambalajlanması — Türkiye’nin tehlike iletişimi yönetmeliği. GBF GBFGüvenlik Bilgi Formu — kimyasalın güvenli kullanımına dair teknik doküman (SDS).
İlgili ürünler
Özel Kimyasallar 2-Etilheksil Akrilat 103-11-7 Aç Özel Kimyasallar 3-Aminopropiltrietoksisilan 919-30-2 Aç Özel Kimyasallar 3-Kloropropiltrimetoksisilan 2530-87-2 Aç Özel Kimyasallar 3-Glisidoksipropiltrimetoksisilan 2530-83-8 Aç Özel Kimyasallar 3-Merkaptopropiltrimetoksisilan 4420-74-0 Aç Özel Kimyasallar 3-Metakriloksipropiltrimetoksisilan 2530-85-0 Aç