Kozmetiklerde ve güneş kremlerinde cilt bakımı ve yaşlanma karşıtı aktif madde olarak ve gıda ve beslenme ürünlerinde A vitamini takviye kaynağı olarak kullanılan stabil bir A vitamini esteridir.

Tam teknik özellikler

Molekül formülü
C36H60O2
Saflık dereceleri
cosmetic gradepharma gradecosmeticfood/feedoilpowder1.7 MIU/g oil
Ambalaj
1 kg tin · 25 kg drum
Eş anlamlılar
retinyl palmitate · vitamin A palmitate · retinol palmitate · 79-81-2
Görünüm
Sarı ila sarı-turuncu viskoz sıvı veya katı

Uyum ve mevzuat

Bölge: TR — Chemotto Kimya Ltd. Şti., İstanbul

  • KKDİK-uyumlu tedarik
  • SEA etiketli

İlgili ürünler

Teklif alın

Teklif Al

İletişim

Çözüm talebi oluştur

Neye ihtiyacınız olduğunu söyleyin — fiyat ve teslim süresiyle, genellikle saatler içinde dönüş yapalım.

Bilgileriniz

Ad soyadınızı girin.

Şirketinizi girin.

Geçerli bir e-posta girin.

Ürünler (opsiyonel)

En az bir ürün ekleyin. Miktar zorunludur; grade ve ambalaj opsiyoneldir.

Ürün 1

Seçili:

Listeden bir ürün seçin.

Bir miktar girin.

Teslimat

Ülkenizi seçin.

Fiyat yok, hesap yok, sepet yok — sadece hızlı ve insani bir yanıt.