Kozmetik ve farmasötik emülsiyonlarda ve saç kremlerinde yumuşatıcı, koyulaştırıcı ve yardımcı emülgatör olarak ve plastiklerde iç yağlayıcı ve işlem yardımcısı olarak kullanılan katı bir uzun zincirli yağ alkolüdür.
Tam teknik özellikler
- Molekül formülü
- C18H38O
- Saflık dereceleri
- cosmetic gradecosmetic flakesPh. Eur.pharma (Ph. Eur.)technicalflakespharma grade (USP/Ph. Eur.)technical grade
- Ambalaj
- 25 kg bag · 1000 kg big bag · bulk
- Eş anlamlılar
- stearyl alcohol · 1-octadecanol · octadecan-1-ol · C18 fatty alcohol · 112-92-5 · octadecyl alcohol
- Görünüm
- Beyaz mum benzeri katı pullar veya peletler
Uyum ve mevzuat
Bölge: TR — Chemotto Kimya Ltd. Şti., İstanbul
- KKDİK-uyumlu tedarik
- SEA etiketli
KKDİK KKDİKKimyasalların Kaydı, Değerlendirilmesi, İzni ve Kısıtlanması — Türkiye’nin kimyasallar yönetmeliği. SEA SEAMaddelerin ve Karışımların Sınıflandırılması, Etiketlenmesi ve Ambalajlanması — Türkiye’nin tehlike iletişimi yönetmeliği. GBF GBFGüvenlik Bilgi Formu — kimyasalın güvenli kullanımına dair teknik doküman (SDS).
İlgili ürünler
Yüzey Aktif Maddeler Alkil Dimetil Amin Oksit 70592-80-2 Aç Yüzey Aktif Maddeler Alkil Eter Fosfat 39464-66-9 Aç Yüzey Aktif Maddeler C8-14 Alkil Poliglukozit (APG) 132778-08-6 Aç Yüzey Aktif Maddeler Ammonium Laureth Sulfate (ALES) 32612-48-9 Aç Yüzey Aktif Maddeler Ammonium Lauryl Sulfate (ALS) 2235-54-3 Aç Katkı Maddeleri Behenik Asit 112-85-6 Aç