Su içinde yağ sistemlerinde düşük HLB'li bir emülgatör ve dağıtıcı madde olarak ve kozmetik, gıda ve plastik uygulamalarında buğu önleyici, antistatik ve tekstürleştirici katkı maddesi olarak kullanılan bir lipofilik non-iyonik sorbitan esteridir.
Tam teknik özellikler
- Saflık dereceleri
- cosmetic gradecosmetictechnicalfood grade (E496)industrial grade
- Ambalaj
- 200 kg plastic drum · 200 kg iron drum · 1000 kg IBC
- Eş anlamlılar
- sorbitan trioleate · SPAN 85 · sorbitan ester of oleic acid · 26266-58-0 · E496 · sorbitan, tri-9-octadecenoate
- Görünüm
- Açık kehribar ila kehribar rengi viskoz yağlı sıvı
Uyum ve mevzuat
Bölge: TR — Chemotto Kimya Ltd. Şti., İstanbul
- KKDİK-uyumlu tedarik
- SEA etiketli
KKDİK KKDİKKimyasalların Kaydı, Değerlendirilmesi, İzni ve Kısıtlanması — Türkiye’nin kimyasallar yönetmeliği. SEA SEAMaddelerin ve Karışımların Sınıflandırılması, Etiketlenmesi ve Ambalajlanması — Türkiye’nin tehlike iletişimi yönetmeliği. GBF GBFGüvenlik Bilgi Formu — kimyasalın güvenli kullanımına dair teknik doküman (SDS).
İlgili ürünler
Yüzey Aktif Maddeler Alkil Dimetil Amin Oksit 70592-80-2 Aç Yüzey Aktif Maddeler Alkil Eter Fosfat 39464-66-9 Aç Yüzey Aktif Maddeler C8-14 Alkil Poliglukozit (APG) 132778-08-6 Aç Yüzey Aktif Maddeler Ammonium Laureth Sulfate (ALES) 32612-48-9 Aç Yüzey Aktif Maddeler Ammonium Lauryl Sulfate (ALS) 2235-54-3 Aç Katkı Maddeleri Behenik Asit 112-85-6 Aç