Bijenwas is de was die wordt verkregen uit bijenhoningraten. Het wordt gebruikt als verdikkingsmiddel, emulgator en structureringsmiddel in cosmetische en farmaceutische formuleringen. Het materiaal is een gele of witte wasachtige vaste stof in blokken of pastilles. Gebruik in levensmiddelen als E 901 is onderworpen aan de geldende specificatie voor levensmiddelenadditieven en de toegestane gebruiksvoorwaarden. Cosmetisch gebruik is onderworpen aan de voor het ingrediënt geldende cosmeticavoorwaarden. Farmaceutisch gebruik vereist de toepasselijke farmacopeekwaliteit.
Volledige specificatie
- Kwaliteiten
- foodpharmaPh. Eur.naturalcosmetic
- Verpakking
- 20 kg carton · 25 kg bag
- Uiterlijk
- Gele of witte wasachtige vaste blokken of pastilles
- Ook bekend als
- Beeswax
- Synoniemen
- E901 · 8012-89-3 · white beeswax · yellow beeswax · Cera Flava · Cera Alba · apis wax · bees wax · beewax · 232-383-7
Compliance & regelgeving
Regio: EU — Chemotto S.r.l., Milano
- REACH-aligned supply
- CLP-labelled
- Cosmetics Regulation 1223/2009
Een offerte binnen uren, niet dagen.
Vertel ons wat u nodig heeft. Wij werken de juiste optie voor u uit en komen bij u terug met de details.
Een snelle reactie, met offertes en documentatie wanneer u die nodig heeft.