Japanwas is een lichtgele plantaardige talg die wordt verkregen uit het vruchtmesocarp van oosterse sumak. Het bestaat voornamelijk uit palmitinezuurglyceriden, zorgt voor stevigheid en werkt als textuurmiddel en bindmiddel in cosmetica, voedselverpakkingen en coatings. Het is een lichtgele tot crèmeachtige wasachtige vaste stof. Cosmetisch gebruik is onderworpen aan de voor het ingrediënt geldende cosmeticavoorwaarden.
Volledige specificatie
- Kwaliteiten
- naturalrefinedcosmeticfoodcrude
- Verpakking
- 25 kg bag · 200 kg fibre drum
- Uiterlijk
- Lichtgele tot crèmekleurige wasachtige vaste stof
- Ook bekend als
- Japan Wax
- Synoniemen
- 8001-39-6 · Japan tallow · Sumac wax · Rhus succedanea wax · Haze wax · Vegetable wax Japan
Compliance & regelgeving
Regio: EU — Chemotto S.r.l., Milano
- REACH-aligned supply
- CLP-labelled
REACH REACHRegistration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals — the EU chemicals regulation (EC 1907/2006). CLP CLPClassification, Labelling and Packaging — the EU regulation (EC 1272/2008) for hazard communication. SVHC SVHCSubstance of Very High Concern — flagged on the REACH Candidate List for possible authorisation or restriction.
Een offerte binnen uren, niet dagen.
Vertel ons wat u nodig heeft. Wij werken de juiste optie voor u uit en komen bij u terug met de details.
Een snelle reactie, met offertes en documentatie wanneer u die nodig heeft.