PEG-150 Distearaat is een polyethyleenglycoldiëster van stearinezuur die voornamelijk wordt gebruikt als een niet-ionisch verdikkingsmiddel dat de viscositeit van oppervlakteactieve systemen in shampoos, lichaamswasproducten en gezichtsreinigers verhoogt. Het is een witte tot gebroken witte wasachtige vaste stof of vlokken. Het verbetert de reologische eigenschappen van oppervlakteactieve systemen zonder de schuimvorming ervan te verminderen. Cosmetisch gebruik is onderworpen aan de voor het ingrediënt geldende cosmeticavoorwaarden.
Volledige specificatie
- Verpakking
- 20 kg bag · 25 kg bag
- Uiterlijk
- Witte tot gebroken witte wasachtige vaste stof of vlokken
- Ook bekend als
- PEG-150 Distearate
- Synoniemen
- 9005-08-7 · polyethylene glycol 6000 distearate
Compliance & regelgeving
Regio: EU — Chemotto S.r.l., Milano
- REACH-aligned supply
- CLP-labelled
- Cosmetics Regulation 1223/2009
Gerelateerde producten
Een offerte binnen uren, niet dagen.
Vertel ons wat u nodig heeft. Wij werken de juiste optie voor u uit en komen bij u terug met de details.
Een snelle reactie, met offertes en documentatie wanneer u die nodig heeft.