Natriumlaurylsulfaat ziet eruit als witte tot gebroken witte naalden, poeder of vloeistof. Natriumlaurylsulfaat, afgekort SLS, is een anionische oppervlakteactieve stof. Het wordt gebruikt als wasmiddel, schuimmiddel en emulgator. Het verlaagt de oppervlaktespanning van waterige oplossingen. De toepassingen omvatten cosmetica, farmaceutische formuleringen, tandpasta, metaalverwerking en detergentia, evenals bevochtiging en dispersie in polymerisatiesystemen. Cosmetisch gebruik is onderworpen aan de voor het ingrediënt geldende cosmeticavoorwaarden. Farmaceutisch gebruik vereist de toepasselijke farmacopeekwaliteit.
Volledige specificatie
- Molecuulformule
- C12H25NaO4S
- Kwaliteiten
- pharmaUSPPh. Eur.cosmetic
- Verpakking
- 25 kg bag · 200 kg plastic drum · 500 kg big bag
- Uiterlijk
- Witte naalden, poeder of vloeistof
- Ook bekend als
- Sodium Lauryl Sulfate
- Synoniemen
- SLS · SDS · 151-21-3 · sodium dodecyl sulfate · sodium lauryl sulphate · dodecyl sodium sulfate
Compliance & regelgeving
Regio: EU — Chemotto S.r.l., Milano
- REACH-aligned supply
- CLP-labelled
- Cosmetics Regulation 1223/2009
Gerelateerde producten
Een offerte binnen uren, niet dagen.
Vertel ons wat u nodig heeft. Wij werken de juiste optie voor u uit en komen bij u terug met de details.
Een snelle reactie, met offertes en documentatie wanneer u die nodig heeft.