Laurinezuur is een rechtketenig, verzadigd vetzuur met twaalf koolstofatomen en het belangrijkste vetzuur in kokosolie en palmpitolie. Het dient als grondstof voor oppervlakteactieve stoffen in wasmiddelen en cosmetica en als tussenproduct voor de productie van esters. Het is een witte, kristallijne vaste stof. Gebruik in levensmiddelen als E 570 is onderworpen aan de geldende specificatie voor levensmiddelenadditieven en de toegestane gebruiksvoorwaarden. Cosmetisch gebruik is onderworpen aan de voor het ingrediënt geldende cosmeticavoorwaarden.
Volledige specificatie
- Molecuulformule
- C12H24O2
- Kwaliteiten
- foodpharmacosmetictechnical
- Verpakking
- 25 kg bag · 500 kg big bag · bulk
- Uiterlijk
- Witte kristallijne vaste stof
- Ook bekend als
- Lauric Acid
- Synoniemen
- dodecaanzuur · 143-07-7 · E570 · Dodecanoic acid · C12 fatty acid · n-dodecanoic acid
Compliance & regelgeving
Regio: EU — Chemotto S.r.l., Milano
- REACH-aligned supply
- CLP-labelled
- Cosmetics Regulation 1223/2009
Een offerte binnen uren, niet dagen.
Vertel ons wat u nodig heeft. Wij werken de juiste optie voor u uit en komen bij u terug met de details.
Een snelle reactie, met offertes en documentatie wanneer u die nodig heeft.